Kerst en oud en nieuw in december is altijd gezellig om met vrienden en familie te zijn. Het is dan ook niet verkeerd om het jaar op een feestboot af te sluiten. 2021 was een zware jaar met alle coronamaatregelen. Bij Event op het Water is het in december ook elk jaar een groot feest met geplande feestboot arrangementen. In Amsterdam is het vooral erg druk omdat in de stad veel events plaatsvinden in december.

Stap aan boord op de feestboot in Amsterdam

De feestboot Amsterdam is dan ook een arrangement wat bijna drie keer in de week plaatsvind bij ons. De feestboot kent verschillende thema’s en de meest bekende is toch wel het kerstborreldiner. Vooral voor bedrijven is dit een gelegenheid waar ze met personeel terug kijken op de afgelopen jaar en wordt er speciaal een feestboot voorzien. In de afgelopen jaren hebben we een feestboot arrangement georganiseerd voor bedrijven als ANWB, de Rabobank, ABN Amro en Essent. Dit waren personeelsuitstapjes in Amsterdam waarbij er ongeveer 250-600 gasten aanwezig waren. Voor dit jaar in de coronapandemie is het helaas iets rustiger met de feestboot. Dit komt ook vanwege de aangescherpte maatregelen van het kabinet waardoor we helaas maar tot 20.00 kunnen varen. We hebben ditmaal veel kleine events staan van 50 tot 150 gasten in de middag.

Kleine events bij Event op het water

Ondanks corona zijn we bij Event op het Water wel positief omdat we genoeg aanvragen zien van kleine events via de website. Dit zijn vooral aanvragen voor borrels, vriendengroep, verjaardagen en bijvoorbeeld Kerst specials voor op een feestboot. Op de website van Event op het Water is er een breed scala aan boten beschikbaar. Vooral in Amsterdam heeft u bij ons genoeg voorkeuren. De feestboten zijn voorzien van alle innovatieve facilliteiten die voor een boottocht belangrijk zijn. Op onze website kunt u elke boot terugvinden voor een feestboot. Mocht u nog vragen hebben of wilt u een feestboot arrangement bij ons aanvragen? Neem dan gerust met ons contact op via de contactformulier op onze website.